Trenner Technik Kft.
1115 Budapest
Ballagi Mór u. 4. fsz. 1.
Tel.: 225-8550
Fax: 225-8556
E-mail
Azonosító:
Jelszó:


Szerviz bemutató

Szervizünk közel 10 éve foglalkozik nyomtatók javításával, karbantartásával. A javításokat mind szervizünkben, mind pedig helyszínen - az ország egész területén - végezzük. Szolgáltatásunk magas színvonalát szakképzett és rendszeres oktatásokon résztvevő szerviz technikusi gárda biztosítja.

A Trenner Technik Kft. hivatalos TallyGenicom márkaszerviz minősítéssel rendelkezik, melynek révén e termékmárkák teljes termékkörére garanciális és garancián túli javítást vállal!

A TallyGenicom nyomtatók javításán túlmenően - ügyfeleink igényeihez igazodva - folyamatosan bővítettük szolgáltatási palettánkat. Szakembereink különböző tanfolyamokon elsajátították más márkájú (többek között: EPSON, HEWLETT PACKARD, KYOCERA, SAMSUNG, OKI) nyomtatók szervizelését is, így bátran merjük és tudjuk felvállalni a vegyes nyomtató parkkal rendelkező cégek részére is a teljes szervizszolgáltatást.

Önnek semmi más teendője nincsen, mint bejelentenie a meghibásodott nyomtatót.

A hiba bejelentése történhet telefonon, faxon, e-mailben, illetve on-line módon. A hibabejelentés minden esetben a szerviz által rendszeresített Munkalapon történik, amely a hibabejelentés jellemzőit, a bejelentő adatait, azonosítóit és a meghibásodott eszközt azonosító adatokat (eszközfajta, gyártó, típus, gyártási szám stb.) tartalmazza.

Az adatfelvétel után a szerviz adminisztrátor a szerződésben szereplő rendelkezésre állásnak megfelelően ütemezi a feladat végrehajtását és a megrendelő felé visszaigazolja a kiszállás és a teljesítés várható időpontját, a vállalási díj előre látható mértékét.

Teljes körű ügyintézésünk biztosítja az Ön számára a problémamentes és gördülékeny javítási folyamatot, a garantáltan szakszerű javítást.

Forduljon hozzánk bizalommal!