Trenner Technik Kft.
1115 Budapest
Ballagi Mór u. 4. fsz. 1.
Tel.: 225-8550
Fax: 225-8556
E-mail
Azonosító:
Jelszó:


Trenner Technik Kft. partner a nyomtatásban...

Cégünk, a Trenner Technik Kft. 1997. októberében alakult. Alaptevékenységünk két fő területe az iroda- és számítástechnikai eszközök kereskedelme és annak szakszerviz ellátása.
Megalakulásunk óta, a korábbi előkészítő munka eredményeként kiemelten foglalkozunk a TallyGenicom (Tally) nyomtatók, valamint a német HEFTER-Systemform leporelló-feldolgozó gépek teljes skálájának (mint pl. tépő-szélező, tépő-szortírozó, vágó-, valamint borítékoló berendezések) forgalmazásával, illetve garanciális és azon túli szervizelésével, karbantartásával.
Társaságunk, az egyre szélesedő piaci igényeket figyelembe véve célul tűzte ki, hogy nem egy-egy gyártó termékeinek az értékesítésére helyezi a hangsúlyt, hanem a felmerülő nyomtatási feladtok megoldását kínálja, akár több gyártó termékeinek együttes alkalmazásával.
Foglalkozunk a magyarországi piacon fellelhető szinte teljes nyomtató választék kereskedelmi forgalmazásával, e berendezések, rendszeres karbantartásával, valamint kellékanyag ellátásával.
A rendelkezésünkre álló információk (gyártói adatlapok, felhasználói tapasztalatok, szervizháttér, alkatrészellátás, stb.) alapján lehetőséget biztosítunk az egyes gyártók termékeinek független összehasonlítására.
A Társaság kizárólag eredeti forrásokból származó, így elérhető áron garantált minőségű termékeket forgalmaz. A számítástechnikai készülékek mellett nagy hangsúlyt fektet a kellékanyagok biztosítására.
A kiskereskedői-, illetve szerviz-hálózat, a hosszú távú partneri kapcsolatok kiépítése mindmáig az egyik alapvető feladat a Trenner Technik Kft. életében. Jelenleg az ország számos pontján rendelkezünk kiváló szakmai tudással rendelkező viszonteladókkal.

Vállaljuk:
  • a berendezések rendszeres karbantartását, és azok javítását - a gyártók     által felkészített, képzett, hosszú évek gyakorlatával rendelkező -     szakembereink közreműködésével.
  • hogy lehetőséget biztosítunk a kiemelt gyártóink termékeinek - akár a     megrendelő saját környezetében történő - tesztelésére.
  • a legkeresettebb modelleket igyekszünk folyamatosan raktárról szállítani.
  • a különböző berendezések által elvégezhető szolgáltatások - bérmunkák -     teljesítését.
  • hogy, a műszaki berendezéseken kívül a kellékanyagok is helyszíni     kiszállítással kerülnek leendő felhasználóik kezébe.
  • hogy, a kommunikációs csatornák bármelyikén szakembereink     tanácsadással állnak ügyfeleink rendelkezésére.
  • hogy Outsourcing szolgáltatásunknak köszönhetően a dokumentumkezelő     rendszerek (másolók, nyomtatók) vásárlása, üzemeltetése nem az Önök,     hanem a cégünk feladata lesz.

    Az általunk forgalmazott termékeket Magyarországon a gazdaság legkülönfélébb ágazataiban alkalmazzák. Az évek során egyre szélesedő partnereink körét igyekszünk mindig első kézből tájékoztatni újdonságainkról, a vásárlási lehetőségekről.